counter

 • Een weekend Parijs voor Dimitri

  Na alweer een week van flink wat trainingskilometers was het dit weekend stoom afblazen voor Dimi. Een weekendje Parijs met SMO-Overijse de school waar Dimi zijn laatste weken aan het lopen is zullen deugd gedaan hebben. Want de voorbije twee weken zijn er al heelwat kilometers op de teller gekomen. De volgende week zal er een belangrijke beslissing genomen worden. Misschien valt er wel een datum uit de bus wanneer er een wederoptreden in het peleton inzit maar laat ons toch nog even afwachten en niet te vroeg victorie kraaien. De kiné houdt een waakzaam oog in het zeil en wil de zaken zeker niet forceren want dat enkelgewricht moet zeker nog veel soepeler worden. Toch is de goesting heel groot om terug die wedstrijden te rijden waar hij nu al zo heel lang naar aan het uitkijken is. Nog even geduld Dimi en dan is het weer zover.

  Groetjes,   

 • De eerste trainingen zitten erop

  De eerste trainingen voor Dimitri zijn met een goed gevoel verlopen. Er zat er zelfs al ééntje tussen van 125 km. De honger naar de fiets was enorm groot na drie maanden van nagelbijten en afwachten of alles wel goed zou komen met die enkel. Zaterdag ging Dimi dan voor het eerst naar een wedstrijd kijken in de buurt - Sint Joris Weert - en daar zag hij voor het eerst dit seizoen zijn collega's live aan het werk. Ondermeer Jan Charlier was er van de partij een jongen die vorig jaar ook zijn hele seizoen in rook zag opgaan met die vervelende ziekte maar nu toch terug in het peleton zit. Voor Dimi is het nu nog enkele weken verder opbouwen en zorgen dat die enkel helemaal in orde komt zodat het licht dan op groen kan gezet worden om er vol tegenaan te gaan. Wij houden u verder op de hoogte.

  Grtz.

 • Eerste trainingstocht na bijna 3 maanden voor Dimitri

  Het is zover, na bijna drie maanden van blessureleed heeft Dimitri gisteren zijn eerste fietstochtje gemaakt. Na een bezoek aan het ziekenhuis in de voormiddag werd het licht op groen gezet en in de namiddag was het dan zover. De vorige weken had Dimi al heel hard gewerkt bij de kiné en daar had hij al serieus wat op de hometrainer gefietst maar het echte werk was er nog niet bij. De blessure aan de enkel geneest naar wens en iedere dag is er dat beetje vooruitgang. Toch is het nog veel te vroeg om nu al plannen te maken en blijft het voorzichtig afwachten op een volledig herstel maar het komt wel steeds dichterbij.

  Langs deze weg wil Dimitri en de supportersvrienden ook nog clubmaat en vriend Rutger Roelandts feliciteren met zijn eerste overwinning bij de junioren in Wambeek.  Bravo Rutger en dit zal zeker nog niet de laatste zijn.