counter

 • Verslag 8e Gooikse Pijl 2011


 • Benjamin Verraes (JV) spurt naar de zege in Gooikse Pijl.

  Dimitri (4 vluchters) wordt op 5km van de finish teruggegrepen door het peloton.  

  IMG_4715.JPG

  Met een late aanval in volle finale probeerde Dimitri een pelotonspurt te ontlopen. Er waren nog 20km af te leggen toen Dimitri samen met 5 renners in de aanval trok. De maximale voorsprong bedroeg 20" op een ontketend peloton waar de jongens van Ovyta alles in het werk stelden om de vluchters terug te halen. Bij het ingaan van de laatste ronde bleven er nog vier koplopers over. De spanning steeg want de voorsprong bleef hangen op 20". Dimitri gaf het volle pond samen met de drie andere vluchters. Op 5km van de finish werden de vier koplopers terug ingerekend en was een massaspurt onafwendbaar. Met 160 renners stormden ze de Strijlandstraat in. Benjamin Verraes hield zijn ploegmakker Timothy Dupont af en won met een fietslengte voorsprong, de derde plaats was voor thuisrijder Steve Schets. Een moegestreden Dimitri kwam als 132ste  over de eindstreep, gegokt en verloren maar het was best spannend.

  IMG_4726.JPG

     http://www.cyclingnews.nu/uitslagen/2011/Gooik25-09-2011.pdf

 • Zondag start Dimitri in Gooikse Pijl (Gooik-Strijland)

  Wielerclub Gooik Sportief ontvangt zondag 25 september voor de 8ste keer de elite renners z.c en beloften U23. Drie grote ronden van 27km en 8 plaatselijke ronden van 10,5km rondom Gooik brengen de renners na 165km aan de aankomst op de Strijlandstraat in Strijland-Gooik. Vorig jaar ging de zege naar Elliot Lietaer die ook nu weer in bloedvorm zit. Voor de renners van VL Technics-Abutriek CT is de Gooikse Pijl de Laatste interclub wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd gaat van start om 13h30 in de Strijlandstraat in Strijland-Gooik.

   http://www.gooiksportief.be

 • Zieke Dimitri stapt na 70km uit de wedstrijd in Vichte.

  IMG_2499.JPGDimitri probeerde het toch in de profkoers van Vichte maar moest al snel vaststellen dat het niet goed zat. Amper enkele uren na het avondcriterium in Hoeilaart ontwaakte Dimitri dinsdagochtend met een zware verkoudheid. De neus en de luchtwegen zaten dicht en bovendien voelde hij zich heel slapjes.

   

   

  Lees meer...

 • Dimitri op de 7de plaats in het Criterium van Hoeilaart.

  Timothy Stevens was de snelste in het Criterium van Hoeilaart voor Bart Van Speybroeck en Stijn Van Roy. Dimitri reed heel vlot naar de 7de plaats maar hoorde de bel niet van de laatste ronde.IMG_4311.JPG

  Lees meer...

 • 16de plaats voor Dimitri in slotrit van Tour de Moselle.

  De Fransman Emilien Viennet stoot Eliot Lietaer van de leidersplaats in de finale van de slotrit. Dimitri stijgt naar de 12de plaats in het eindklassement en is ook 4de in het jongerenklassement. IMG_2322.JPG

  Lees meer...

 • Dimitri stijgt naar 14de plaats in het algemeen klassement

  Na de individuele tijdrit en de 2de rit in lijn stijgt Dimitri van de 20ste naar de 14de plaats in het algemeen klassement. Eliot Lietaer is de nieuwe leider. 

  IMG_4060.JPG

  Lees meer...

 • Dimitri zat mee in kopgroep (20ste plaats) in 1ste rit Tour de Moselle.

  Net geen overwinning voor VL Tecnics - Abutriek CT in de eerste rit van Tour de Moselle. 

  IMG_5751.JPG

  Brecht Dhaene kwam enkele centimeters te kort voor de overwinning en strandde op de 2de plaats. Ook Dimitri liet zich meteen opmerken en maakte deel uit van de 36 koppige groep die zich had losgemaakt van het peloton.

  Lees meer...

 • Dimitri start vrijdag in Tour de Moselle (Thionville - Fr)

  1tourmoselle.jpgVL Technics - Abutriek CT start vrijdag in de buurt van Thionville aan de 26e Tour de Moselle. Dit is tevens de laatste meerdaagse rittenwedstrijd van het seizoen. Dimitri wil na de pech van vorige week een klinkende prestatie neerzetten. Er staan 3 ritten in lijn en één individuele tijdrit op het menu.

  IMG_2529.JPG

   

  Lees meer...

 • Maleizen bracht geen geluk aan streekrenners.

  IMG_3837.JPGClement Lhotellerie wint met groot overmacht in Maleizen. Dimitri was al vroeg uitgeschakelt wegens wielbreuk. 

  Lees meer...

 • Dimitri slaat tegen het asfalt (laatste ronde) in Izegem Koers.

  IMG_2132.JPGIn de laatste ronde van Izegem koers ging Dimitri voor de tweede maal tegen de grond en kon hij niet meer verder. De overwinning was voor de Japanner Takashi Miyazawa (Farnese Vini), hij was de snelste van een achtkoppige kopgroep. 

  Lees meer...

 • Dimitri grijpt naast de zege in Smetlede.

  IMG_3374.JPGNet geen eerste overwinning dit seizoen voor Dimitri, enkel Dieter Uyttersprot was sterker en klopte Dimitri in de spurt voor de zege.  

  Lees meer...