counter

 • VL Technics - Abutriek CT 2012.

  Afgelopen donderdag werden de renners van VL Technics - Abutriek CT 2012 volledig in het nieuw gestoken. Nieuwe fietsen en een gerestylde uitrusting werden aan de renners overhandigd. 23 renners in totaal zullen de komende maanden de nieuwe kleuren van het team verdedigen.

  VL Technics team 01.jpg

  Er zitten ook enkele nieuwkomers in het team die reeds in 2012 in de prijzen vielen. Zo is er Jochen Deweer (Belgisch Kampioen Derny) en vice kampioen Puntenkoers (Piste), de Nieuw-Zeelander Michael Vinck is nu al een topper want hij won bij de Nationale kampioenschappen van zijn land zowat alles wat er te winnen viel. In de individuele tijdrit over 40 km was hij de snelste van zijn land en enkele dagen later klopte hij iedereen in de Natioale titelrace op de weg. Verder is er ook nog Sven Verboven bijgekomen, Kevin Van Acker, Thomas Van De Velde en eerstejaarsbelofte Maarten Dhondt. 

  Peyskens Dimitri 01 kopie-1.jpg

  Onder de blijvers vinden we Brecht Dhaene, Edward Theuns, Christophe Sleurs, Coner Dunne (Irl), Chris Jory, Nick Van Humbeeck, Bat Kuypers en Jo Maes als bekendste namen. En dan is er natuurlijk ook nog Dimitri die aan zijn 3e seizoen als belofte begint en zijn tweede bij VL Technics - Abutriek. De focus is gericht op de maand april waarin voor Dimitri een paar interessante wedstrijden zijn aangekruist. Ook de rittenwedstrijden in binnen en buitenland zullen heel wat aandacht krijgen. In februari trekken de renners nog naar het Spaanse Mallorca om aldaar de conditie verder aan te scherpen. 

  Het startschot van het wielerseizoen wordt gegeven op zondag 26 februari, voor Dimitri zal het waarschijnlijk een weekje later gebeuren in de wedstrijd Brussel - Zepperen.   

 • De allerbeste wensen voor 2012 van de Supportersvrienden Dimitri Peyskens.

  Langs deze weg willen we al onze volgers van deze blog een gelukkig en voorspoedig 2012 toewensen. Het aftellen naar het nieuwe wielerseizoen is nu echt begonnen. Eind februari wordt in België daarvan het startschot gegeven maar voor Dimitri zal het seizoen wat later beginnen. 

  Op dit ogenblik zit Dimitri volop in de examenperiode en deze probeert hij zo goed als mogelijk te combineren met de trainingsopbouw. Begin februari begint hij dan aan de laatste voorbereiding met een ploegstage in Mallorca. Het debuut komt er waarschijnlijk op zondag 4 maart in de klassieker Brussel-Zepperen. Eén maand eerder, op zaterdag 4 februari wordt in Anzegem de persvoorstelling gegeven van het vernieuwde VL Technics-Abutriek CT. Dan weten we ook meteen tot waar de ambities zullen reiken van deze Westvlaamse wielerploeg. Dimitri hoopt ook dit jaar weer een internationaal programma te kunnen afwerken met rittenwedstrijden in het buitenland. In België gaat zijn voorkeur uit naar de Waalse klassiekers met vooral Luik-Bastenaken-Luik als uitschieter. Natuurlijk blijft ook het Provinciaal Kampioenschap een koers waarin hij zich graag laat opmerken. In de kleinere regionale wedstrijden zal het uitkijken zijn hoe de programma's lopen maar een thuiswedstrijd in Overijse of Tombeek behoren wel tot de mogelijkheden.

  De komende dagen en weken proberen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes in wielerland.