counter

 • Dimitri had mindere dag in eerste etappe TMC

  Sean De Bie toont nogmaals zijn groot talent en wint op schitterende wijze de eerste etappe in Quevaucamps.


  IMG_5780.JPGNa een monsterontsnapping van meer dan 100 km met de Leopard-Trek ploegmakkers Bod Jungels (Lux) en de Moldaviër Alexandr Pliuschin maakte Sean De Bie het knap af in de spurt. 

  Lees meer...

 • Triptyque des Monts & Chateaux op 30, 31 maart en 1 april

  Vrijdag start Dimitri in de Triptyque des Monts & Chateaux. Een driedaagse rittenwedstrijd met meer dan 200 deelnemers van over heel de wereld. Het belooft een topdriedaagse te worden in de Provincie Henegouwen met op de tweede dag een individuele tijdrit van 9 km met aankomst op Mont de L'Enclus. De slotetappe eindigt zoals elk jaar in Doornik. Vl Technics-Abutriek CT start met gezonde ambities en hoopt zich in de kijker te rijden met dit zevental, Jochen Deweer, Chris Jory(AUS), Dimitri Peyskens, Kirill Podznyakov(RUS), Christophe Sleurs, Edward Theuns en Michael Vink(NZL). 

  TMC 2012.jpg

 • 23e en 41e plaats voor Dimitri in Bretagne (Fr)

  Zaterdag in de Prix Gilbert Bousquet eindigde Dimitri op de 23e plaats.

   

  In de Boucles Geugonnaises op zondag werd het een pelotonspurt en daarin kwam Dimitri als 41e over de eindstreep.

 • Dimitri valt en geeft op na amper 4 km wedstrijd.

  FaytLeFranc (4).JPGEen fikse regenbui net voor de start van de wedstrijd zorgde voor chaos en onderkoeling bij heelwat renners. Om kwart over drie zouden de 120 renners starten maar even voordien begon het heel hard te regenen en moesten er plots nog chauffeurs gezocht worden om de wedstrijd te begeleiden. Toen dit was gelukt werd er nog één minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de busramp in Zwitserland. Ondertussen stonden de renners al 10 minuten stil in de gutsende regen. Toen het startschot dan eindelijk toch werd gegeven ging het al na 4km mis voor Dimitri. Een massale valpartij in het midden van het peloton, plots blokkeerde mijn fiets zei Dimitri en ging ik overkop om een tiental meter verder tot stilstand te komen. Even moest hij bekomen van de klap en ging hij op zoek naar zijn fiets. Maar van terugkeren in de wedstrijd was er evenwel ging sprake meer. Meteen was ook de helft van het deelnemersveld uitgeschakeld. De lichamelijke schade viel al bij al nog mee, schaafwonden op beide ellebogen, dij en knie moesten worden verzorgd. Een spijtig voorval alweer na de dubbele pech in de vorige wedstrijden, hopelijk is nu alle tegenslag voorbij zodat Dimitri eens echt voluit kan gaan tot aan de finish.

 • Volgende wedstrijd

  Zondag koerst Dimitri in Fayt-Le-Franc (Henegouwen)

  Kalender 2012 Fayt-Le-Franc.jpg

 • Verslag Kattekoers 2012

  Klik op de afbeelding voor het wedstrijdverslag met Dimitri in een hoofdrol. 

  affiche (1).jpg

 • Dimitri kleurt mee de finale van de 72ste Kattekoers

  Alweer pech voor Dimitri in het zicht van de eindmeet.

  IMG_3550.JPGOp slechts 10 kilometer van de aankomst toen Dimitri nog volop mee deed voor de overwinning sloeg het noodlot toe. Door een bruuske beweging van de renner voor hem werd Dimitri's voorwiel aan flarden gereden en stond hij alweer aan de kant. De kopgroep van 17 waarvan hij deel uitmaakte moest hij laten wegrijden. De neutrale wagen zorgde voor een nieuw voorwiel en het peloton dat volgde op 30 seconden naderde zienderogen. Dimitri werd opgeslorpt door het peloton en zag ook dat zijn medevluchters op minder dan 3 kilometer van de finish werden ingehaald. Een groep van 80 man stormde richting aankomst. Een massaspurt was onvermijdelijk en daarin lieten de snelle mannen weer van zich spreken. Roy Jans liet nogmaals zien dat hij over een paar snelle benen beschikt en vloerde de ganse bende.

  Lees meer...

 • Knappe zege voor Nicky Cocquyt in uitgeregende Brussel-Zepperen.

  Dimitri start het seizoen met een 26e plaats (peloton) na een lekke band in volle finale. 

  IMG_3460.JPG

   

   

  Lees meer...