counter

 • Woensdag 02/05 tem zondag 6/05/2012 Giro Friuli Venezia Giulia.

  Giro Ciclistico della Regione Friuli Venezia Giulia

  Dimitri start woensdag 2 mei in de Giro Cyclistico Friuli Venezia Giulia

  Alle info over deze ronde kan je terugvinden door op onderstaande link te klikken.

   http://www.girofriuliveneziagiulia.it

 • Dimitri ondanks pech toch op podium (3e plaats U23) in PK Wezembeek-Oppem

  Jasper Stuyven (U23) en Stijn Van Roy (elite z.c) zijn de nieuwe kampioenen van Vlaams-Brabant. 

  IMG_4539.JPGDimitri eindigde in het PK op de vierde plaats na een fel bevochten spurtje met Stijn Van Roy. 30 seconden eerder kwam Jasper Stuyven over de eindstreep, hij had zijn enige metgezel Wouter Daniels in de laatste kilometer achtergelaten. Dimitri moest nipt de duimen leggen in een spurtje om de derde plaats tegen Stijn Van Roy die ook de titel pakte bij de elite z.c.   

  Lees meer...

 • Zondag 29 april PK in Wezembeek-Oppem.

  Op zondag 29 april wordt in Wezembeek-Oppem het Provinciaal Kampioenschap gereden voor elite renners zonder contract en beloften U23. Er worden zondag dus twee titels uitgereikt na de wedstrijd die loopt over 11 ronden van 13km, goed voor 145km . Sean De Bie (U23) en Kurt Van Goidsenhoven (elite z/c) zijn de uittredende kampioenen. Om 14h00 beginnen de renners aan hun opdracht.

 • Bart Kuypers (ploegmaat Dimitri) wint, Dimitri 9e plaats.

  Noodweer boven Vaux sur Sure noopt organisatie tot inkorting van wedstrijd (-23km).

  IMG_4351-001.JPGWe hadden al veel meegemaakt de laatste weken maar in Vaux sur Sure leek het even op het einde van de wereld. Een pikzwarte hemel met hagelbollen en sneeuw en een temperatuur die onder de drie graden celsius dook. Het begin van het einde want de organisatie deed er bij het overschrijden van de aankomststreep terecht 2 plaatselijke ronden af. Tientallen renners stapten meteen uit de wedstrijd maar ook Dimitri kreeg het zwaar te verduren. Remmen ging nog amper en schakelen lukte al helemaal niet meer en dit terwijl de finale volop bezig was. 

  Lees meer...

 • 5e plaats voor Dimitri in Hotton (Arden Challenge)

  Jerome Giaux wint na een solo van 20km de 3e rit van de Arden Challenge.

  IMG_4255-001.JPGDimitri behaalde zaterdag een knappe 5e plaats na een wedstrijd waarin hij samen met Stijn Ennekens 80km in de aanval reed. Regen en hagelbuien (alweer) over het heuvelachtige parcours rond Hotton maakten van deze 3e rit van de Arden Challenge een zware wedstrijd. Na 30km trokken een viertal renners in het offensief, daarbij ook Dimitri. Even later gingen Dimitri en Stijn Ennekens hard door en reden ze met z'n tweeën voorop.  

  Lees meer...

 • Ardennes Challenge op zaterdag (Hotton) en zondag (Vaux-sur-Sure)

  Zaterdag 21 april - Hotton (Complexe Sportif Hotton)

  Start 13h15 - afstand 138km (1x 118km + 2 x 10km)

  Hotton.gif

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Zondag 22 april - Vaux-sur-Sure (Maison Communale)

  Start 13h15 - afstand 133km (1x 109km + 3x 8km)

  Vaux sur Sure.gif

 • Beresterke Dimitri in Luik-Bastenaken-Luik (12e plaats)


  IMG_6372-001.JPGDe 27e editie van Luik-Bastenaken-Luik U23 was er ééntje uit de oude doos, met regen en hagelbuien en slechts 57 renners die de aankomst in Ans (Luik) bereikten. Dimitri trotseerde regen en koude en kwam als tweede Belg op de 12e plaats over de eindstreep. De overwinning ging naar de Deen Michael Andersen die solo finishte en 15" voorsprong had op de Amerikaan Ian Boswell. Een andere Amerikaan Joshua Berry pakte 52" later de derde plaats voor onze eerste landgenoot Dieter Bouvry. Dimitri volgde in een eerste groep van 12 renners op 1'07" van de winnaar en werd dus 12e en tweede Belg, Sander Helven en Gertjan De Vos waren de twee andere Belgen in de kopgroep en eindigden op plaats 14 en 15. De grote  favorieten Sean De Bie en Tim Wellens kwamen met 2'40" achterstand binnen op plaats 18 en 22. 

  Lees meer...

 • Oprechte deelneming bij het verlies van jullie vader, schoonvader, grootvader

  Aan Stephane, Sylvie en kinderen Laura en Tybau.

   

  Moge de steun van je vrienden je troost bieden.
  En goede herinneringen het verlies verzachten

 • Dimitri grijpt net naast podium op PK Tijdrijden in Orsmaal

  Jasper De Buyst pakt de Titel, Dimitri op plaats 4. 

  IMG_3955-001.JPGMet een gemiddelde snelheid van 47,5km/h raasde de nieuwe Vlaams-Brabantse Kampioen tijdrijden over het 18km lange parcours in Orsmaal. Jasper deed daarmee heelwat beter dan zijn naamgenoot en ploegmakker en uittredend kampioen Jasper Stuyven. Dimitri greep net naast de 3e plaats die ging naar Brecht Ruyters. Net geen podium dus maar wel 2 plaatsen hoger dan die andere favoriet Mike De Bie die pas 6e werd. 

   

  (Jasper De Buyst)

  Lees meer...

 • PK Tijdrijden in Linter - Orsmaal op dinsdag 3 april

  Dimitri start om 14h53 aan zijn race tegen de chrono, de afstand bedraagt 20km ofwel 2 x 10km. Dimitri hoopt net zoals vorig jaar het podium te halen maar zal hiervoor moeten afrekenen met o.a. Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Brecht Ruyters en Mike De Bie om er maar een paar te noemen.  

   

 • Dimitri's aanvalsplannen opnieuw gefnuikt door pech.

  Ritwinst in Doornik voor Wouter Wippert, Bob Jungels (Lux) wint de TMC.

   

  Een kopgroep van 13 renners ontsnapten toen Dimitri in de achtergrond aan het terugkeren was na (alweer) pech. Dit gebeurde reeds eerder dit seizoen want in Brussel - Zepperen en de Kattekoers kon hij ook zijn kansen niet volledig verdedigen door pech op het slechts mogelijke moment.  

  Lees meer...

 • Massaspurt in de straten van Vieux Condé met winst voor Demoitie

  Dimitri zat in de buik van het peloton op de 45 plaats en reed een heel vlotte koers.

  Later meer, 

  IMG_3788.JPG

 • Dimitri reed een goede tijdrit op Mont de L'Enclus (41e plaats)

  Dylan Van Baarle (Ned) zet puntjes op de i in individuele tijdrit.

  De Nederlander Dylan van Baarle heeft de tweede etappe een individuele tijdrit op Mont de L'Enclus gewonnen. Sean De Bie verspeelde met enkele hondersten van een seconde zijn leiderstrui aan de Luxemburger Bob Jungels.

  IMG_3751.JPG

  Dimitri mocht tevreden terugblikken op zijn chronorace, toch iets voor echte specialisten. Op de klim moest hij even gaan zitten en dat kostte hem een handvol seconden maar de eindtijd was ok.

  Het was Tim Wellens die als eerste een supertijd neerzette van 12'37" niemand kwam ook maar in de buurt van deze tijd. Tot Van Baarle aankwam en er nog eens 11" afdeed.   

  Lees meer...