counter

 • 6de Steak-Eetfestijn werd alweer een groot succes.

  Wij danken van ganser harte alle mensen die zaterdag en/of zondag ons eetfestijn tot een groot succes maakten. Met 600 personen kwamen jullie het afgelopen weekend naar Maleizen-Overijse. Dit betekent dat wij alweer zijn gegroeid met meer dan honderd eenheden, waarvoor nogmaals onze dank. Wie wij zeker ook niet mogen vergeten te bedanken, zijn de talrijke vrijwillige medewerkers, 36 in totaal en de vele sponsors. Want ook zonder hen zou dit niet mogelijk zijn geweest.

   

  De winnaars van onze prijsvraag zijn geworden; Mauro Charlier (20313 km), hoofdprijs reischeque t.w.v. 150€. Lise Ackermans 2de en Vincent Van Zuijlen 3de prijs, wonnen beiden een Skoda testweekend (2 dagen vrij gebruik van Skoda wagen) geschonken door Garage Jennes Machelen. Het juiste antwoord op de schiftingsvraag was 20279 km. Volgend jaar in 2013 maken we opnieuw afspraak met jullie op 26 & 27 oktober in zaal "De Rank" voor ons 7de eetfestijn.

   

  Nogmaals bedankt en tot heel binnenkort, 

 • Samen met Dimitri blikken wij tevreden terug op een prachtig wielerjaar 2012.

  Nu het wielerjaar 2012 er helemaal opzit is het tijd voor een terugblik naar de mooiste momenten van het afgelopen jaar. En dat zijn er toch heel wat.

  IMG_9050.JPG

  Lees meer...

 • Dimitri op de 23ste plaats na supersnelle Parijs-Tours (48 km/h)

  De Tahitiaan Tanuia Krainer heeft na een helse rit over 183 km Paris-Tours voor beloften gewonnen. Hij was de snelste van een kopgroep van 5 renners die 25" voorsprong hadden op een peloton van 80 renners (200 deelnemers). Dimitri nestelde zich goed vooraan in de slotkilometers en spurtte volop mee voor een dichte ereplaats, het werd een 23ste plaats.

 • Zondag 7 oktober Paris - Tours U23

  Zondag rijden de beloften net zoals de profs Parijs - Tours. De beloften vertrekken om 10h45 in Bonneval, 100km ten zuiden van Parijs en komen na een tocht van 183km aan op de Avenue de Grammont in Tours. Voor Dimitri is dit een eerste kennismaking met deze Franse topklassieker die in de finale nog enkele pittige hellingen op het parcours heeft liggen. Deze wedstrijd met alleen topteams uit verschillende Europese landen is ook meteen de laatste koers van Dimitri in de kleuren van VL Technics-Abutriek CT. Zoals al eerder vermeld stapt Dimitri in 2013 over naar Lotto-Belisol U23. Alle info over Paris-Tours kan je terugvinden door op onderstaande link te klikken.

   

    http://www.letour.fr/2012/PAE/COURSE/fr/le_parcours.html

  Parijs - Tours.png

 • Jimmy Janssens wint in Soumagne, Dimitri knokt zich naar de 10de plaats.

  Jimmy Janssens wint de Grand Prix de la Magne na een beklijvende spurt met Jérôme Giaux. 

  IMG_3551.JPGZes koplopers gingen met 1'10" voorsprong op een viertal met daarbij Dimitri de laatste ronde in. Halfweg de laatste ronde (8km) bedroeg de achterstand nog amper 35" maar toen begon vooraan het gevecht om de zege. Jimmy Janssens en Jérôme Giaux hadden een kleine voorsprong genomen op hun vier metgezellen, Dylan Theuns, Niels Van Dijck, Matthias Legley en de plaatselijke favoriet Loic Vliegen. Het duo Janssens - Giaux zagen de andere concurrenten weer naderen op de slotklim naar de aankomst maar bleven kalm en waren al volop de spurt aan het voorbereiden. Janssens zette aan en zag Giaux nog naast hem komen maar met een laatste jump bleef hij toch nog overeind. Enkele tellen later was het Dylan Theuns die na een sterke wedstrijd een mooie derde plaats kon bemachtigen en dit ten nadele van zijn ploegmaat Niels Van Dijck. Loic Vliegen werd 5de en Matthias Legley 6de. Dimitri zat na een aarstmoeilijke wedstrijd opgezadeld met opkomende krampen en moest het in de slotspurt afleggen tegen zijn medevluchters. Toch staat er alweer een mooie 10de plaats bij op het erelijstje van dit seizoen.

  Lees meer...