counter

 • Zwitser Stefan (King)Kung wint Flèche Ardennaise !

  Dimitri(16de plaats) kreeg geen steun in jacht op vroege vluchters.

  IMG_6070.JPGDe 49ste Flèche Ardennaise werd beslist door een valpartij in het peloton na amper 5km. 16 renners zaten voor de valpartij en reden zo weg uit het peloton. Bij die zestien, drie jongens van het sterke BMC Team, waaronder latere winnaar Stefan Kung. Jammer dat het zo moest lopen maar ook dit maakt deel uit van de koers. Bovendien werkte het klassement van de Topcompetitie verlammend op het verdere verloop van de koers. Zij die vooraan reden waren geen bedreiging voor de leider Tim Vanspeybroeck (3M) en kregen zo een vrijgeleide. Dimitri en vooral Lotto-Belisol misten deze vroege vlucht en liepen zo meteen achter de feiten aan.  

  Lees meer...

 • Zondag 22 juni Flèche Ardennaise

  FA14_AfficheOffi.JPG

 • Geen Romsée-Stavelot-Romsée voor Dimitri !

  Door het afzeggen van Lotto-Belisol U23 aan Romsée-Stavelot-Romsée blijft er voor Dimitri enkel nog de Fleche Ardennaise over.

  De wedstrijd waarin Dimitri vorig jaar 4de werd is er dus niet meer bij. Dat vinden wij dan vooral heel erg jammer voor Dimitri zelf. Geen massaspurten daar in Romsée-Stavelot-Romsée - niet zoals in de wedstrijden van Normandië, Bretagne, Slovakije en zelfs de Triptyque Ardennais - net datgene wat Dimitri zo nodig heeft.

  Hopelijk wordt er stevig gekoerst in de Fleche Ardennaise maar door het klassement van de topcompetitie vrezen wij alweer voor een tactisch steekspel. Toch zullen enkel de betere renners daar uitblinken want ook het parcours van de Ardense Pijl is zwaar genoeg voor een eerlijke selectie. Het blijft dus nog even wachten op de volgende wedstrijd in eigen land.

  We zullen onze tijd dan maar verdoen door naar het WK voetbal te kijken, alhoewel wij na één wedstrijd ook dat al hebben gehad. Laat ons maar hopen dat onze Rode Duivels, zonder al te veel verdenkingen van wat dan ook, heel lang kunnen meedoen in het toernooi zodat het toch nog een beetje spannend en boeiend blijft.     

 • Ronde van Slovakije, 5de rit Levice - Bratislava 178km.

  Rituitslag

    1. Andriy Kulik         UKR

  55. Dimitri Peyskens   BEL

   

  Eindstand Ronde van Slovakije

    1. Oleksandr Polivoda      UKR

  48. Dimitri Peyskens          BEL    1'50"

   

  108 renners bereikten de finish

 • Ronde van Slovakije, 4de rit Handlova - Levice 181km

  Rituitslag

    1. Christian Delle Stelle    ITA

  20. Dimitri Peyskens          BEL

   

  Algemene Rangschikking

    1. Oleksandr Polivoda     UKR

  51. Dimitri Peyskens         BEL   1'50"

   

  Uitslag Okolo Slovenska

 • Ronde van Slovakije

  Okolo SVK.gif

 • Ronde van Slovakije, 3de rit Lipt. Hradok-Handlova 174km.

  Slovakia.gif

   

   

   

   

   

   

   

   

    

   

  Rituitslag  

     1. Maro Kovac             SVK

  34. Dimitri Peyskens     BEL  12"

  Algemene Rangschikking

    1. Oleksandr Polivoda   UKR

  52. Dimitri Peyskens       BEL  1'50"

  Uitslag & foto's: Okolo Slovenska

   

   

 • Ronde van Slovakije - rit 1 ploegentijdrit 15km

  Lotto-Belisol U23 klokt de 10de tijd in ploegentijdrit.

  CLICK_TO_ENLARGE okolo-svk-1-45.jpgMetec.gifCLICK_TO_ENLARGE okolo-svk-1-45.jpgDe openingsrit van deze Ronde van Slovakije, een ploegentijdrit over 15km, werd gewonnen door het Nederlandse continentale team Metec. Lotto-Belisol U23 gaf 25" toe op de winnaars en werd daarmee knap 10de (23 ploegen) Dimitri zelf gaf blijkbaar nog eens 41" toe op zijn vier overgebleven ploegmakkers en verloor daardoor 1'06" op de winnaars. Alle uitslagen en standen kan je terugvinden door op onderstaande link te klikken.

  Okolo www.cycling-info.sk/aktualna.../okolo-slovenska

 • 3 - 7 juni Ronde van Slovakije !

  Op dinsdag 3 juni start in het noordoosten van Slovakije de Ronde van Slovakije. 

  tour de Slovaquie.pngDimitri zal er samen met zijn ploegmaats van Lotto-Belisol U23 aan deelnemen. De Ronde begint op dinsdag met een ploegentijdrit over 15,4 km. Op woensdag is er een eerste rit in lijn van maar liefst 200 km, dwars door Slovakije. Donderdag moeten de renners vijf beklimmingen en 175 km overwinnen. De vierde rit op vrijdag is alweer goed voor 177 km met opnieuw enkele beklimmingen en een vlakke finale van 50 km. De slotrit op zaterdag eindigt na alweer in rit van 178 km in de straten van de hoofdstad Bratislava. De renners zullen dan na vijf koersdagen 745 km hebben afgelegd, waarvan 730 km op vier dagen.