counter

 • Team 3M stond afgelopen vrijdag in de spotlights op velofollies !

  Met 19 van de 20 renners stond Team 3M afgelopen vrijdag op het podium in de expo hallen van Kortrijk. 

  IMG_3505.jpg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Eerst werden de plannen van dit ambitieuze team uit de doeken gedaan door General Manager Bernard Moerman "In de kijker fietsen en resultaten boeken" dat zijn de woorden die ons het meeste zijn bijgebleven."Niet enkel wedstrijden meerijden van 200km maar liefst 200km mee koersen want dat eerste kunnen veel renners" zei hij ook nog. De opener wordt Kuurne-Brussel-Kuurne, althans voor een deel van de ploeg want ook Brussel-Opwijk staat diezelfde dag op het programma.

  Over het programma van Dimitri zijn we tot op heden nog niet veel wijzer geworden. Maar er is zeker een goedgevulde kalender met als hoogtepunt de maand mei, waarin maar liefst 4 meerdaagse rittenkoersen worden verreden, waaronder Olympia's 3M Tour (Nl), An Post Ras (UK), Tryptique Ardennais en de Baloise Belgium Tour.

  IMG_3483.jpg

  De renners werden per groep van drie of vier voorgesteld. Dimitri deed dit in gezelschap van Jimmy Janssens en Tim Vanspeybroeck. De basis voor het nieuwe seizoen is voor een groot deel al gelegd want een eerste stage in Spanje werd reeds afgewerkt. Begin februari trekken de renners dan opnieuw naar Spanje voor het laatste deel van de voorbereiding, op 1 maart start in België het nieuwe  wielerseizoen.