counter

 • Zondag 1 maart Kuurne-Brussel-Kuurne

   

  Kuurne.jpg

   

 • Maxime Farazijn was de snelste van 8 vroege vluchters !

  Dimitri is 11de geworden in de oefenkoers te Ingelmunster !

  IMG_3742.jpg108 deelnemers namen de start in het winderige en biljartvlakke Ingelmunster. Het spel zat meteen op de wagen en reeds in de eerste van 19 af te leggen ronden reden 8 renners weg uit het peloton. Dimitri die zich bekloeg over zware benen bij de aanvang van de wedstrijd, het gevolg van een zware training daags voordien in regen en wind, moest even bekomen van die snelle start. De acht vluchters draaiden meteen vlot rond en hadden in een mum van tijd 1' voorsprong bij elkaar gefietst. Het leek dan een lange saaie wedstrijd te gaan worden want net over halfkoers bedroeg de voorsprong al 2'30".

  Team 3M had met Tim Vanspeybroeck slechts één renner in de kopgroep zitten en dat leek ons toch wat weinig op een goede afloop. Achttien renners rukten zich dan los uit het peloton en dat zorgde meteen voor stevig weerwerk. De acht voorin bleven samen tot op één ronde van het einde. Toen trok Axel De Corte in de aanval, Dimitri was ondertussen genaderd tot op 20" van de 8 koplopers en dat in het gezelschap van Joren Touquet en Benjamin Declercq. Er bleven nog 6,5km te gaan en plots werd het weer heel spannend. Axel De Corte zag zijn inspanning niet beloond en werd in het zicht van de eindstreep terug bijgehaald. In de laatste rechte lijn zagen we plots drie renners in elkaar haken. Tim Vanspeybroeck was één van de slachtoffers. Dimitri zag het voor zich gebeuren maar het trio slaagde er niet meer in om de aansluiting te maken.

  IMG_3888-001.jpgMaxime Farazijn toonde zich de snelste en hield makkelijk zijn medevluchters achter zich. Dimitri werd 11de op slechts een paar honderd meter van de winnaar en was heel opgetogen over het tweede deel van de koers. Maar vroeg zich tegelijk ook af of ze hier op een autosnelweg hadden gekoerst ! Amper een bocht in het parcours en geen enkele hoogtemeter "wa was da man". Na de wedstrijd trokken de renners van 3M weer de fiets op, om net zoals voor de wedstrijd nog wat bij te trainen. Daarmee is dan ook de laatste voorbereiding op het echte werk helemaal ingezet. 

   

   

     

 • Zondag 22 februari Clubkampioenschap te Ingelmunster.

  Op zondag 22 februari zal Dimitri voor het eerst dit jaar en ook voor het eerst in de kleuren van 3M aantreden in een wielerwedstrijd. De renners van Team 3M zullen er samen met enkele andere Vlaamse Clubs aantreden. 3M.png