counter

 • Baloise Belgium Tour van 27 tem 31 mei !

  baloise_ext_4kr.jpg

 • Robin Stenuit(Veranclassic) snoept zege af van Dimitri !

  IMG_6797.jpgMet een late aanval op de laatste beklimming van de Hagaard probeerde Dimitri zijn vijf medevluchters los te schudden. Het leek er even op dat hij zou slagen in zijn opzet, totdat Robin Stenuit zijn duivels ontbond en in één ruk naar Dimitri toe reed. In de spurt liet de snelle waal Dimitri geen schijn van een kans. Enkele seconden later werd de Nederlander Andre Van Engelen derde voor Niels Vandyck, Simon Van Roy en Axel Gremelpot.

  Lees meer...

 • Zaterdag 23 mei Maleizen - Overijse, Elite z.c./U23

  Zaterdag koerst Dimitri in eigen streek.

  De wedstrijd in Maleizen is op amper enkele kilometers van Hoeilaart en kent Dimitri heel goed. Vorig jaar ging het enkel mis in de spurt, waarin hij Wouter Daniels en Niels Tooth moest voorlaten. Het parcours in Maleizen lijkt op Dimitri's lijf geschreven, reden ook waarom hij er in Maleizen zo graag bij is. De renners starten om 15h00, ter hoogte van De Rank, aan de Hoeilaartsesteenweg. Er moeten 11 ronden van 10,5 km worden afgelegd, goed voor 115 km.

   

 • Dimitri in zicht van de finish opgeslokt door peloton !

  Kevin Peeters (Vastgoedservice-Golden Palace) toont zijn snelle benen !

  kevinpeeterscriquielion.jpgDimitri presteerde knap maar kende geen geluk, toen hij samen met een zestal, op slechts 300m van de finish werd bijgehaald. Enkel Kevin Peeters, Dries Hollanders en Jelle Wolsink bleven nog net uit de greep van het aanstormende peloton.  In de spurt stond er geen maat op Kevin Peeters die het ploegwerk mooi afmaakte. Dimitri werd uiteindelijk als 33ste afgevlagd. 

  Lees meer...

 • Alweer pech voor Dimitri in Flèche Ardennaise (23ste plaats) !

  Loic Vliegen maakt het af in zijn Herve !

  Loic Vliegen.jpgBijna vanzelfsprekend deze overwinning van thuisrijder en topfavoriet Loic Vliegen, voor de gokkers was met deze zet niet veel geld te verdienen. In een spurt met vijf bleek Loic Vliegen te sterk voor Gaetan Bille en Sam Oomen(NL) die het podium vervolledigden.

  Dimitri die gebrand was op een knalprestatie reed zijn finale reeds op 50km van de finish. Na alweer een lekke band kon hij beginnen aan een zware achtervolging. Eens de aansluiting een feit was kon hij alleen maar vaststellen dat de vogels vooraan waren gaan vliegen. Dimitri eindigde één minuut na winnaar Loic Vliegen op de 23ste plaats en was daarmee enorm ontgoocheld !

  "Dan heb je eens goede benen en dan gebeurt dit weer" het zag er niet goed uit na die lekke band, verklaarde Dimitri nog, er waren geen volgwagens te bespeuren, wegens barrage, dan heb ik maar een reservewiel van de neutrale wagen genomen en begon ik aan een lange zware achtervolging. Toen ik achteraan aansloot op Mont-Theux zat het spel op de wagen. Even verderop, op de Côte de Cornesse waren ze weg, terwijl ik nog steeds niet volledig was bekomen van de inspanningen. Met een 20-tal renners reden we naar de aankomst en daar werd er gespurt voor een 10de plaats. 

  Uitslag : bron procyclingstats

 • Rutger Roelandts(elite z.c.) en Steven Moons(U23) zijn de nieuwe Provinciale Kampioenen !

  Dimitri werd pas 21ste en kende een mindere dag !

  IMG_6315.JPGRutger Roelandts is niet alleen de nieuwe Provinciale Kampioen maar hij won ook op overtuigende wijze de wedstrijd in Stok-Kortenaken. In een lange uitgerekte spurt bleef hij Davy Commeyne en Maarten Vlasselaer ruim voor. Steven Moons die een millimeter spurt uitvocht met Glenn Debruyne voor de 6de plaats werd de Provinciale Kampioen bij de beloften U23. Dimitri zat niet in de kopgroep van twaalf maar kwam in een eerste achtervolgend groepje van 10 renners, op 54", van de winnaar over de streep. 

  IMG_6243.JPGZullen we de mindere dag dan maar toeschrijven aan de wedstrijd van de dag voordien in Nederland. Daar werd Dimitri als 72ste afgevlagd in de massaspurt van de 200km lange Ronde van Overijssel. Een hele snelle wedstrijd die waarschijnlijk niet helemaal uit het lichaam was. Toch mogen we ook niet vergeten dat Dimitri is blijven knokken om toch nog een mooi resultaat te behalen. Het was trouwens geen weer om uwe hond door te jagen want in 12 van de 13 ronden stonden de hemelsluizen open in Stok-Kortenaken. 

  Uitslag: bron wbv

 • Update ! Dimitri start zaterdag 2 mei in het Nederlandse Almelo - Ronde van Overijssel !

  Team 3M heeft Dimitri toegevoegd aan de selectie voor de 1.2 wedstrijd, Ronde van Overijssel.

  Overijssel.gifEen beetje onverwacht, maar daarom niet minder interessant, deze selectie voor Dimitri. De Ronde van Overijssel is dit jaar aan zijn 63ste editie toe en ziet naast Team 3M nog twee andere Belgische Continentale ploegen aan de start verschijnen. met name Vastgoedservice-Golden Palace en Team Cibel. Dit betekent, dat ook de winnaar van vorig jaar, Dennis Coenen opnieuw van de partij zal zijn. Wij wensen Dimitri alvast veel succes toe !