counter

 • Zondag 28 februari Brussel Opwijk

  Zondag wordt in Wolvertem het startschot gegeven van de 66ste editie van Brussel - Opwijk. Een 1.12 interclub wedstrijd voor Elite renners zonder contract en beloften U23. De wedstrijd is 150 km lang, 130 km in lijn + 6 plaatselijke ronden van 6,8 km. Om 12h55 is er een geneutraliseerde start ter hoogte van de sportschuur, Populierenlaan te Wolvertem, om 13h00 volgt dan de officiële start. Alle koersinformatie kan je terugvinden op de website van Brussel-Opwijk, klik op onderstaande link

  http://www.brusselopwijk.be/

 • Dimitri test de benen en wint oefenkoers in Vollezele !

  Mooi meegenomen deze overwinning, dacht Dimitri bij het overschrijden van de finish in Vollezele. Na de ziekte van vorige week (koorts en infectie op de luchtwegen) is dit een opsteker. Op het menu stonden 85 trainingskilometers gevolgd door 65 natte en winderige koerskilometers. Dimitri bleek de sterkste van 66 Vlaams-Brabantse U23 en elite renners zonder contract. In de tweede van acht af te leggen ronden reed hij samen met elf renners weg uit het peloton. Op minder dan drie ronden van het einde werd de kopgroep herleid tot vier renners en aan de finish bleef Dimitri, die zich op de slotklim ontdaan had van zijn laatste metgezel, nog alleen over. Het vingertje wees naar de trui van Veranclassic-Ago, Dimitri's nieuwe team dat hem het vertrouwen schonk. Even genieten van deze zege en dan op naar het grote werk, dat begint op zondag 8 februari met Brussel-Opwijk ! 

 • Dimitri op Zuid-Franse bodem !

  Dimitri vertoeft nog steeds op Zuid-Franse bodem met zijn ploegmakkers van Veranclassic-Ago . Na de openingswedstrijd GP La Marseillaise en de Ster van Bessèges volgt nu ook nog La Méditerranéenne, van donderdag 11/02 tot zondag 14/02

  Deze vierdaagse rittenkoers start met een ploegenproloog in Banyoles - Catalonië (Spanje) van 5,5 km, Vrijdag is er de eerste rit in lijn op Franse bodem vlakbij de Spaanse grens van Banyuls-Sur-Mer naar Port Vendres over een afstand van 157 km.
  Zaterdag trekken de renners van Cadolive (Bouches-du-Rhône) naar het 185 km verder gelegen Pégomas (Alpes-Maritimes) in de buurt van Cannes. De slotrit op zondag wordt verreden op Italiaanse bodem, start en aankomst liggen dan in Bordighera aan de Italiaanse Riviera, niet ver van San-Remo !

  http://www.lamediterraneenne.eu/


  Na deze wedstrijd wordt het dan uitkijken naar de Belgische opener van het seizoen, voor Veranclassic-Ago zal dit Brussel-Opwijk worden op zondag 28 Februari. Dimitri die ondertussen al heelwat koerskilometers in de benen heeft zitten hoopt dan ook al in prima conditie te zitten.