counter

 • Knalprestatie van Dimitri in IWT Oetingen !

  Jérôme Baugnies (Wanty-Groupe Gobert) wint 30ste editie van Internationale WielerTrofee !

  De jubileumeditie (30ste) van de IWT Oetingen werd een boeiend spektakel met van begin tot einde aanvallen en wisselende posities. Dimitri die deel uitmaakte van de kopgroep streed mee tot aan de finish voor de zege en werd knap 9de. Met 11 renners gingen ze de slotronde in, enkel zij maakten nog aanspraak op de overwinning. De rest van het deelnemersveld lag verspreid over het plaatselijk parcours van 15km en slechts 58 renners maakten de wedstrijd vol. Jérôme Baugnies toonde zich de sterkste in het slot en won met kleine voorsprong voor ploegmaat en winnaar van de vorige editie Dimitri Claeys, Gregory Habeaux (Wallonie Bruxelles) maakte het podium compleet.     

  Lees meer...

 • Woensdag 29 juni IWT Oetingen !

 • Dimitri grijpt net naast 4de seizoenszege in Jeuk-Gingelom !

  IMG_2156.JPGEnkele centimeters kwam Dimitri tekort om voor de vierde maal dit seizoen te zegevieren. Het zou mooi geweest zijn na een wedstrijd waarin hij samen met vier metgezellen een hele rits Crelan-Vastgoedservice renners achter zich hield. Nick Van Hoof (Profel-United CT) spurtte net iets sneller dan Dimitri en boekte in Jeuk zijn derde zege van het seizoen. Brecht Ruyters (VL Technics) werd 3de, Dimitri's ploegmaat en zoon van, Massimo Vanderaerden werd 4de. De Crelan-Vastgoedservice trein, Dennis Coenen, David Boucher en Alexander Geuens moest zich tevreden stellen met plaats 6, 7 en 8. 

   

 • 8ste plaats voor Dimitri op BK TT te Mol-Postel

  image.jpegVorige week is Dimitri op een mooie 8ste plaats geëindigd in het Belgisch Kampioenschap tijdrijden voor elite renners zonder contract. De hindernissen op het parcours (volgwagens die niet tijdig weg waren in de aankomstzone) beletten hem om een tiental seconden sneller te finishen waardoor een 7de plaats zeker tot de mogelijkheden behoorden. Jammer dat dit telkens moet gebeuren op Nationale Kampioenschappen waar een toporganisatie zou moeten gelden. Er is dus blijkbaar nog een lange weg af te leggen.   

 • Zondag 19 juni, Circuit de Wallonie !

 • 3de seizoenszege voor Dimitri in Wanfercée-Baulet !

  Dimitri twijfelde niet in de Beker van België wedstrijd te Fleurus "Memorial Albert Fauville" en koos resoluut voor de aanval. Een aanvalsplan dat succesrijk werd afgerond na 172,5km. Ludovic Robeet was de enige renner die samen met Dimitri nog overbleef van een kopgroep van 7 renners. Zij waren op honderd kilometer van de finish in de aanval getrokken. Dimitri versloeg in de spurt de zoon van Tervurenaar en ex prof Patrick Robeet en boekte zo zijn derde zege van het seizoen.  

  Lees meer...

 • Willems Verandas domineert en wint Memorial Van Coningsloo !

  IMG_1548.jpgWat Dimitri en alle andere aanvallers ook probeerden, nooit sloegen de troepen van Timothy Dupont in paniek ! De vroege ontsnapping van 15 renners, die reeds in de Druivenstreek, tot stand kwam maakte van de wedstrijd een voorspelbaar koersverloop. De aanwezigheid van twee Willems Verandas renners in de kopgroep zorgde bij hen voor een luxe probleem. Jammer voor alle andere aanvallers die een massaspurt kostte wat het kost wilden vermijden. Maar zoals al zo vaak dit seizoen (3de wedstrijd van 4 lotto topcompetitie wedstrijden) eindigde de wedstrijd in Bonheiden opnieuw in een massaspurt. En dan komen steeds weer dezelfde namen naar voren maar de snelsten van allen is steeds weer de man uit Bredene, Timothy Dupont, die nu al drie van de vier Topcompetie-wedstrijden wist te winnen.

  Dimitri in het offensief !

  Dimitri die na een week van ziekte hervatte in Waver - Bonheiden voelde zich nog sterk genoeg om in de finale in het offensief te trekken. Bijna slaagde hij maar net zoals in Erpe Mere werd hij ook hier op minder dan acht km van de finish gegrepen door het peloton. Ook de vroege vluchters zagen al hun inspanningen niet beloond en werden weer ingelopen. Spurten dan maar, met het gekende resultaat ! Dimitri bekeek het vanop de achterste rij van het peloton, net zoals de vele andere vluchters.

  Lotto Topcompetitie !

  Met nog drie wedstrijden (+ één ploegentijdrit) te gaan in deze Lotto-Topcompetitie ziet het er niet goed uit voor de niet spurters. Want buiten, Omloop Het Nieuwsblad in Zottegem, is de kans groot dat er met de GP Stad Sint-Niklaas en de Antwerpse Havenpijl er nog twee massaspurten bijkomen. En dan kennen we de rest van het verhaal wel. Toch moet je het maar doen, telkens weer de boel samentrekken en het dan ook nog afmaken ! Bravo Timothy !