counter

 • Zondag 31 juli Tombeek-Overijse - start 15h00 - 113km

  Zondag start Dimitri in eigen streek, met de wedstrijd van Tombeek beginnen we aan de driedaagse van de Druivenstreek. Op zaterdag 6/08 zitten de renners in Overijse Molenhoek en op zondag 14/08 is het de beurt aan Huldenberg. Dimitri zal zeker starten in Tombeek en Overijse maar op 14 augustus wordt het BK voor elite renners zonder contract gereden in Stabroek en dus zal Dimitri waarschijnlijk niet aan de start verschijnen in Huldenberg. 

  Zo was het vorig jaar in Tombeek, 1/ Kevin De Jonghe 2/ Dimitri Peyskens, 3/ Niels Vandyck

  IMG_0994.JPG

   

 • Dimitri fietst zich in de kijker in Ronde van Wallonië !

  Dries Devenyns (IAM Cycling) slaat dubbelslag in slotrit !

  Winst voor Devenyns in een spannende en bloedstollende finale. Als men spreekt van"sterven op de fiets" dan was dit er het mooiste voorbeeld van. Maar Dries hield vol en won alles, bravo !

  Het Ardennenoffensief van Dimitri, 2 dagen in de aanval !  

  Dimitri had zijn zinnen gezet op deze vijfdaagse rittenwedstrijd. De aanloop naar het zwaardere Ardennenwerk liep over drie vlakke ritten, enkel in de finale te Vielsalm moest er een eerste keer serieus worden geklommen. Dimitri spaarde al zijn krachten op voor de twee Ardennenritten en deed daar van zich spreken.  

   

  Lees meer...

 • Sterke Dimitri enkel af te stoppen in de spurt te Bassenge !

  Net geen vierde seizoenszege voor Dimitri in de IC GP ColorCode te Bassenge. In een spurt met drie, na een ware afvallingskoers, moest Dimitri (Veranclassic-Ago)het afleggen tegen de snelle benen van Lionel Taminiaux (ColorCode-Arden'Beef), Michaël Cools (EFX-Etixx) legde beslag op de derde plaats.

  Lees meer...

 • Zilveren medaille voor Dimitri en Veranclassic-Ago op BK TTT te Borlo !

  Jonathan Breyne, Matthias Legley, Yannick Mayer, Robin Mertens en Dimitri zijn de vice kampioenen van het Belgisch Kampioenschap ploegentijdrit te Borlo. De titel ging naar het team Wallonie Bruxelles, de derde plaats was voor Crelan-Vastgoedservice. Voor Dimitri was dit een heerlijke opsteker na zijn pech in de Omloop Het Nieuwsblad één dag eerder. Slechts vijf renners van Veranclassic-Ago reden het startpodium af en nadat Robin Mertens alles had gegeven in de eerste, van drie af te leggen ronden, moesten ze verder met z'n vieren. Dimitri vertelde ons dat het snoeihard ging maar dat het ook kantje boordje was met z'n vieren, de aflossingsbeurten kwamen wel heel snel. Dit knappe resultaat is nog maar eens een bevestiging dat het goed zit met de conditie maar ook met het team Veranclassic-Ago ! Want zo een ploegentijdrit van 45 km tegen een gemiddelde snelheid van bijna 49km/u rijden is geen lachertje en bovendien moet de onderlinge verstandhouding hiervoor heel goed zijn. Knap gedaan jongens !

 • Lekke band fnuikt kansen van Dimitri in Omloop Het Nieuwsblad !

  Geen geluk voor Dimitri in Omloop Het Nieuwsblad. Nog voor het allemaal moest beginnen sloeg het noodlot toe, een lekke band net voor het oprijden van de kasseien van de Kruisstraat in Ronse deden zijn wedstrijd helemaal kantelen. Een hopeloze achtervolging was begonnen want meteen volgden Taaienberg, Eikenberg en Stationsberg. Dimitri sukkelde van het ene oponthoud in het andere. Op de Taaienberg, waar hij net was aangesloten achteraan in het peloton, moest hij opnieuw voet aan de grond zetten door renners die niet meer vooruit kwamen. Op de Eikenberg scheurde het opnieuw en zat Dimitri plots in een tweede peloton. Op de Stationsberg leek de kloof overbrugbaar maar dat was maar schijn, 20" werden er 30" en 30" werden er 40", dit bleef zo nog een hele tijd doorgaan tot zelfs op de plaatselijke omloop in Zottegem. Maar dan brak de veer, plots werd het 1'30" en was de strijd gestreden, geen knalprestatie voor Dimitri door opnieuw een lekke band en dit terwijl de conditie zo goed was. Dimitri zou de teleurstelling één dag later doorspoelen met een 2de plaats in het BK ploegentijdrit te Borlo.