counter

 • Bronzen Dimitri straalt naast driekleur van Dries De Bondt !

  Dimitri pakt na het zilver in de ploegentijdrit(Veranclassic-Ago) te Borlo nu ook het brons in het BK voor Elite renners zonder contract te Stabroek !

  Voor de tweede maal in korte tijd hoorde Dimitri de Brabançonne spelen terwijl hijzelf op het podium stond. Dat gebeurde een eerste maal toen hij met zijn ploegmakkers van Veranclassic-Ago vice kampioen werd in de ploegentijdrit. In Stabroek deed Dimitri nog straffer, met een regelrechte gooi naar de driekleur ! Met drie bleven ze in de slotronde over, Dries De Bondt, Jimmy Janssens en Dimitri zouden spurten voor de zege en de zo fel begeerde driekleur. Topfavoriet en zegekoning Dries De Bondt bleek de sterkste en won voor Jimmy Janssens en Dimitri. Drie toppers die het zomaar zouden kunnen maken bij de elite !

   

  Lees meer...

 • Dimitri met vermoeide benen op 4de plaats in Overijse !

  IMG_3945.JPGMinder dan 24 uur na de finish van Dwars door het Hageland stond Dimitri aan de start van de Grote Prijs Molenhoek in Overijse. De koers die meter Martine mee organiseert en die Dimitri in 2010 als eerstejaarsbelofte al eens won. Enkele toppers waren present in Overijse, waaronder de net naar de profs gepromoveerde Xandro Meurisse (Wanty-Groupe Gobert) hij reed in Overijse zijn laatste wedstrijd als elite renner zonder contract voor Crelan-Vastgoed Service. De wedstrijd begon met slecht nieuws , amper waren de renners vertrokken toen we melding kregen van een zware valpartij waarbij vier renners waren betrokken. Het grootste slachtoffer bleek streekrenner Jonas Philips uit Vossem te zijn. Het duurde heel lang alvorens hij kon afgevoerd worden met de ziekenwagen, een MUG team kwam ter plaatse en stabiliseerde de onfortuinlijke renner. Later op de avond kregen we dan toch geruststellend nieuws over Jonas, die weliswaar zware kwetsuren in het aangezicht opliep maar verder geen levensgevaarlijke blessures. Langs deze weg wensen we Jonas dan ook een spoedig en volledig herstel toe. 

  Lees meer...

 • Dimitri overleefde helletocht door het Hageland !

  IMG_1501.JPGNa meer dan vier uur en half koers kwam Dimitri moegestreden maar heel tevreden over de streep, op de top van de Citadel te Diest. Onderweg beleefde hij een unieke ervaring op de vele kasseistroken en onverharde wegen doorheen het Hageland. Deze hertekende Dwars door het Hageland was een spectaculaire wedstrijd met een geweldige finale van vooral Jelle Wallays die pas in de laatste honderden meters werd voorbijgesneld door Niki Terpstra. Dimitri maakte deel uit van dit prachtig spektakel en kwam in een fel uitgedund peloton, moe maar heel blij, over de streep. Dit kostte heel veel krachten, de krampen gierden dan ook door de benen. Deze vermoeidheid zou zich één dag later nog laten voelen in de thuiswedstrijd te Overijse. 

 • Vrijdag Hageland & zaterdag Overijse !

  Dwars door het Hageland.gifDimi 2010 Overijse.pngVrijdag start Dimitri in Dwars door het Hageland, de mini versie van Strade Bianche tussen Aarschot en Diest, live op VTM

  Zaterdag start Dimitri in Overijse, 19de Memorial Stef Fluyt die hij ook al won in 2010 als eerstejaarsbelofte (zie foto)

   

   

   

 • Tombeek ziet Dimitri zegevieren !

  De aanvalslust die Dimitri in de voorbije Ronde van Wallonie toonde liet al vermoeden dat de conditie top was. Met deze zege in eigen streek liet hij ook zijn thuispubliek meegenieten van zijn goede vorm. Voor Dimitri is het zijn vierde zege van het seizoen, voor zijn team Veranclassic-Ago reeds de 19de. Het mag duidelijk zijn dat hij de voorbije winter de juiste keuze maakte door voor dit team te kiezen. Deze ploeg geeft veel vertrouwen aan hun renners, net dat wat ze nodig hebben, het resultaat mag dan ook gezien worden ! 

  Lees meer...