counter

WB-Veranclassic-Aqua Protect heeft zijn eerste selecties bekendgemaakt!

Na afloop van de tweede winterstage in Calpe (Spanje) heeft WB-Veranclassic-Aqua Protect een eerste reeks voorlopige selecties bekendgemaakt. Het meest in het oog springend is wel de selectie van Dimitri voor de Tour of Oman van 14 tot en met 19 februari. Maar ook de opener op Europese bodem, Grand Prix La Marseillaise staat op het programma.   

Dimitri WB.jpgDoor het wegvallen van de Ronde van Qatar en La Mediterranéenne moest er nog heel wat worden geschoven met de selecties en de wedstrijden. Dimitri zal na de Tour of Oman terugkeren naar Frankrijk om daar gelijktijdig met het Belgische openingsweekend twee wedstrijden te rijden. Op zaterdag 25/02 is dat de Faun Environnement - Classic de l'Ardèche Rhône Crussol (1.1) en op zondag 26/02 rijdt hij de Royal Bernard Drome Classic (1.1).

Dit zijn echter allemaal nog voorlopige selecties die op elk moment nog kunnen wijzigen. Maar het zijn toch al enkele flinke wedstrijden om het seizoen mee te starten. Verder nemen WB-Veranclassic-Aqua Protect ook nog deel aan de Ster van Bességes, Tour de Haut-Var, Tour de la Provence en natuurlijk Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Ook in de Waalse opener van het seizoen, GP Le Samyn, zal het team van Dimitri starten. Dimitri zelf zal deze wedstrijden echter niet meerijden en de focus leggen op wat later in de maand maart volgt.

 

Prgramma: voorlopige selecties voor Dimitri

Zondag 29 januari : Grand Prix La Marseillaise (1.1)

Dinsdag 14 tot en met zondag 19 februari : Tour of Oman (2.HC)

Zaterdag 25 februari : Classic de l'Ardèche Rhône Crussol (1.1)

Zondag 26 februari : Royal Bernard Drome Classic (1.1)

De commentaren zijn gesloten.