counter

 • WB-Veranclassic-Aqua Protect heeft zijn eerste selecties bekendgemaakt!

  Na afloop van de tweede winterstage in Calpe (Spanje) heeft WB-Veranclassic-Aqua Protect een eerste reeks voorlopige selecties bekendgemaakt. Het meest in het oog springend is wel de selectie van Dimitri voor de Tour of Oman van 14 tot en met 19 februari. Maar ook de opener op Europese bodem, Grand Prix La Marseillaise staat op het programma.   

  Lees meer...

 • Op 29 januari start het wielerseizoen voor WB-Veranclassic-Aqua Protect !

  Dimitri's team maakte op hun website bekend dat het wegseizoen voor hen zal starten op zondag 29 januari in het zuid Franse Marseille (GP La Marseillaise). Verder staan in de maand februari al heel wat wedstrijden op het programma. Zo zal een deel van het team de Franse koersen rijden en een ander deel zal naar Oman (Ronde van Oman 14-19/02) vertrekken. Ook tijdens het Belgische openingsweekend zal WB-Veranclassic-Aqua Protect starten in zowel Omloop Het Nieuwsblad (25/02) als in Kuurne-Brussel-Kuurne (26/02). Gelijktijdig worden ook twee wedstrijden gereden in Frankrijk. Wie, waar zal starten is nog niet bekend. Ondertussen bereiden de renners zich verder voort in het Spaanse Calpe. Waar een tweede winterstage wordt afgewerkt. Zodra de selecties worden bekendgemaakt krijgen jullie hierover alles te weten.    

 • Bedankt Veranclassic-AGO CT voor het vertrouwen in Dimitri in 2016 !

  Ook de supportersvrienden willen het Continentale team Veranclassic-AGO van Geoffrey Coupé nogmaals bedanken voor de kansen die zij Dimitri hebben gegeven in 2016. Dankzij een mooi programma en veel vertrouwen heeft Dimitri een nieuwe en vooral grote stap kunnen zetten in zijn carrière. Ook alle medewerkers, verzorgers en mekaniekers willen wij bedanken want ook zonder hen zou het niet zijn gelukt.  
  maillot wb veranclassic.jpg

  Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al hebben vernomen is Dimitri sinds 1 januari 2017 profrenner bij WB-Veranclassic-Aqua Protect. Straks vertrekken Dimitri en zijn ploegmaats voor een stage naar warmere oorden om tegen het einde van de maand januari klaar te zijn voor de start van het nieuwe wielerseizoen.