counter

Dimitri deed meer dan zich tonen in Tour of Oman !

De Tour of Oman zou voor Dimitri een eerste test worden op het hoogste niveau, wel we kunnen nu toch wel zeggen dat hij meer dan geslaagd was. In vijf van de zes ritten zag hij zowaar de ritwinnaar enkele meters voor hem het zegegebaar maken. Enkel in de koninginnenrit op de voorlaatste dag moest hij mede door een val en enkele fietswissels 2'20" toegeven op onze landgenoot Ben Hermans. Tweemaal eindigde Dimitri op de 18de plaats (2de & 3de rit), in de eindstand werd Dimitri 22ste op slechts 3'19" van eindwinnaar Ben Hermans. Dimitri werd ook vierde landgenoot na Ben Hermans, Laurens De Plus (13de) en Greg Van Avermaet (21ste). José Been (wielercommentator op Eurosport) sprak van een geweldig deduut bij de profs van Dimitri Peyskens, Wielersite Cyclismo Internacional had het over een jonge Belgische renner met een grote toekomst voor zich, lovende woorden van mensen die het wielrennen van dichtbij volgen.

Dimitri trekt naar de Ardeche (Frankrijk)

De wedstrijden komen nu in sneltempo aan maar voor Dimitri blijkt de maand april toch wel heel belangrijk te gaan worden. De Vlaamse klassiekers heeft Dimitri niet in zijn programma geplaatst. Het wordt dus uitkijken naar wat komt de komende weken, te beginnen met dit weekend. Tweemaal zal Dimitri koersen in Frankrijk, zaterdag 25/02 Classic de l'Ardèche Rhône Crussol (1.1)  en op zondag 26/02 Royal Bernard Drome Classic (1.1)

WB-Veranclassic-Aqua Protect krijgt wildcards voor Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik

En er kwam nog meer mooi nieuws binnen want ook de Waalse Klassiekers staan nu op het programma van WBVeranAquaPro. Het behalen van deze twee wildcards is wel heel goed nieuws voor het team en misschien ook wel voor Dimitri.   

De commentaren zijn gesloten.