counter

Dimitri hielp ploegmaat Delfosse mee aan winst in Drôme Classic !


Met een 17de plaats op slechts 17 seconden van winnaar en ploegmaat Sebastien Delfosse deed Dimitri alweer van zich spreken in deze Franse semi - klassieker. Tot op drie kilometer van de finish reden Dimitri en Sebastien Delfosse nog naast elkaar in de kopgroep van een kleine 40 renners. Net voor de laatste klim bracht Dimitri zijn ploegmaat nog naar voren om daar toe te slaan. Dimitri die achterin begon aan de laatste klim ging nog een 20-tal renners voorbij maar helemaal vooraan geraakte hij niet meer. Daar was de aanval ingezet door Sebastien Delfosse en met succes want hij liet een tweede zege van het seizoen optekenen voor het Team WB-Veranclassic-Aqua Protect. 

58b31a1379a8b.jpgDimitri kwam 17 seconden na de winnaar als eerste van een achtervolgend groepje als 17de over de eindstreep en mocht meteen volop meegenieten van de winst van zijn ploegmaat. Opnieuw een knappe prestatie van Dimitri die een dag eerder ook al deelnam aan de Classic de l'Ardeche. Daar werd hij 32ste maar kloeg hij over het koude weer en de te blote benen - geen lange beenstukken aangetrokken - . Een dag later liet hij opnieuw zien dat het wel goed zit met de conditie. 

Het is nu even wachten op de volgende wedstrijd aangezien Dimitri niet zal deelnemen aan de Vlaamse koersen. Tot slot, willen we ook langs deze weg onze welgemeende felicitaties meegeven aan Dimitri's ploegmaat Alex Kirsch (Lux). Dit voor zijn fantastische wedstrijd in de GP Le Samyn van afgelopen woensdag. Enkel een beresterke Guillaume Van Keirsbulck (Wanty-Groupe Gobert) kon hem afhouden in een spurt van stervende zwanen na een alweer heroïsche koers.  

http://www.boucles-drome-ardeche.fr

De commentaren zijn gesloten.