counter

 • Dimitri samen met WB-Veranclassic-Aqua Protect in Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire !

  Van dinsdag 4 april tot en met vrijdag 7 april rijden WB-Veranclassic-Aqua Protect Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire ! Voor meer info klik op onderstaande link.

  Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire

 • Beresterke Dimitri (7de plaats) in Volta Limburg Classic !

  Na 200 loodzware kilometers spurtte Dimitri zich op de kasseien van de Diepstraat in Eijsden naar de 7de plaats in de Volta Limburg Classic. Een welverdiende ereplaats na een heel zware wedstrijd, met maar liefst 22 hellingen, waarin hij 150 km in de aanval had gereden.

  Volta Finish.jpgDimitri en ploegmaat Antoine Warnier maakten deel uit van de kopgroep van 13 die jacht maakten op vier eerder ontsnapte leiders. Jammer dat de verstandhouding voorin af en toe zoek was zodat de voorsprong van de koplopers pas in het slot van de wedstrijd zakte tot onder de minuut. Vooraan bleven ze in de finale nog met drie koplopers over, die zouden spurten voor de overwinning. De Italiaan Marco Canola (Nippo-Vini Fantini) toonde zich daarin net iets sterker dan onze landgenoot Xandro Meurisse (Wanty-Groupe Gobert) en de Nederlander Nick van Der Lijke (Roompot). Dimitri die na 200 km koers nog over goede benen beschikte, spurtte zich naar de 7de plaats. Een prima resultaat in een wedstrijd waarin toch wel heel wat kwaliteit zat. Over anderhalve week zal Dimitri ook zijn opwachting maken in de Brabantse Pijl, een thuiswedstrijd die het beste doet vermoeden.

  Uitslag : Volta Limburg Classic